Vacature

Keukenmonteur

Ben jij een echte vakman? Heb je ook nog ervaring in het monteren van keukens? Dan komen wij graag met jou in contact!

Wat ga jij doen?

 • Jij haalt elke ochtend bij Mansur in het magazijn de materialen en goederen op die jij nodig hebt voor de opdracht.
 • Ook al weet jij dat jouw collega’s in het magazijn goed hun werk doen, jij controleert altijd nog even of jij de juiste spullen bij je hebt.
 • Jij rijdt met volle bus naar je klant, dat kan een ziekenhuis, (zorg)instelling of bij particulieren thuis zijn in het hele land.
 • Jij gaat aan de slag bij de klant en monteert de speciaal op maat aangepaste keuken.
 • Jij gaat niet weg voordat je echt goed gecontroleerd hebt of alles werkt en goed is gemonteerd.
 • Jij geeft de klant instructies voor het gebruik van de speciaal aangepaste keuken en adviseert hoe de apparatuur het beste onderhouden kan worden.
 • Als laatste zorg jij er ook voor dat alles administratief in orde wordt gemaakt en bel jij met de planning om door te geven dat je de klus geklaard hebt!

Wie ben jij?

 • Jij bent een vakman met ervaring in de montage van keukens;
 • Jij hebt een technische opleiding op MBO niveau
 • Jij bent betrouwbaar, flexibel, werkt netjes en denkt altijd in oplossingen;
 • Jij bent representatief, klantvriendelijk en prettig in de omgang;
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in omgeving van Zoetermeer of in de driehoek Rotterdam – Den Haag – Utrecht.

Waar kom je te werken?
Pronk ergo te Zoetermeer is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking. Verdeeld over een 6-tal vestigingen in Nederland en België dragen onze specialisten zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector. Meer info op www.pronkergo.nl.

Ons aanbod
Naast het werken bij een financieel gezond bedrijf bieden wij je een goed salaris, bus van de zaak, leuke personeelsuitjes en dankbare klanten.

Interesse?
Bel ons op 0297-820992 of stuur een app naar 06 – 39439725. Je kunt vragen naar Mariette, Renée of Annaliza. Je mag ook direct je CV sturen naar solliciteren@pronkergo.nl.

Werving & Selectie bureaus jullie hoeven ons niet te bellen we zijn niet geïnteresseerd!

NEEM NU CONTACT OP!

Over Pronk ergo

DENKEN IN MOGELIJKHEDEN.

Ergonomie is een kunst, een subtiele mix van vakmanschap en wetenschap. Mede dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met revalidatiecentra en gespecialiseerde ergotherapeuten beheersen wij die kunst tot in de finesses. Onze ‘meesters’ ontwikkelen en ontwerpen de meest geavanceerde aanpassingen voor mensen met uiteenlopende functiebeperkingen.

Pronk ergo is al meer dan 30 jaar dé specialist in woningaanpassingen. Met zes vestigingen verspreid over Nederland en België verzorgt het bedrijf woningaanpassingen in de breedste vorm van het woord. Pronk ergo staat in de markt bekend als een gerespecteerde en professionele partij die zowel particulieren als ook bedrijven en overheden een totaalconcept van advies tot montage en aftersales biedt. Alles onder één dak vakkundig en professioneel met enthousiaste medewerkers op kantoor en in het veld. Bij Pronk ergo denken we in mogelijkheden en niet in beperkingen. Onze visie is het om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren. Daarom is onze dienstverlening volledig afgestemd op mensen met een fysieke functiebeperking.

NEEM NU CONTACT OP!

Segmenten

VEELZIJDIG IN WONINGAANPASSINGEN

Pronk ergo - Keukens
Pronk ergo - Meubilair
Pronk ergo - Sanitair
Pronk ergo - Tilliften
Pronk ergo - Transferhulpmiddelen
Pronk ergo - Trapliften
NEEM NU CONTACT OP!

Cliënten

PRONK ERGO MAAKT HET VERSCHIL!

De bevlogen medewerkers van Pronk ergo in combinatie met een breed assortiment aan woningaanpassingen maken het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking weer grip op hun eigen leven krijgen.

Pronk ergo - Testimonial

“Pronk ergo heeft fantastisch werk geleverd en ik voel me weer fijn in mijn badkamer.”

Annie (71)

Pronk ergo - Testimonial

“Wij zijn zeer tevreden met de keuken die de monteurs van Pronk ergo hebben geplaatst. Mijn vrouw en ik kunnen nu beiden weer gebruik maken van de keuken en onze gasten heerlijke gerechten voorschotelen.”

Peter (65)

Pronk ergo - Testimonial

“Door ons bad te vervangen door een douchecabine hoeven we niet meer bang te zijn om te vallen tijdens het in- en uitstappen.”

Familie De Jong

NEEM NU CONTACT OP!

Contact.

LAAT IETS VAN JE HOREN.

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en wil je bij ons komen werken? Stuur dan gerust een open sollicitatie! Verras ons met jouw ervaring en kennis en stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar pz@pronkergo.nl of neem vrijblijvend contact op met Mariëtte van Dipten, Personeelsadviseur, via 0297-820992. Werving & Selectie bureaus, jullie hoeven ons niet te bellen we zijn niet geïnteresseerd!

  Ik heb interesse in de volgende vacature: