Vacature

Keukenmonteur

Als echte vakman zorg jij dat onze opmaat gemaakte keukens bij onze klanten perfect gemonteerd worden en geef je instructies en advies over onderhoud. De klanten zijn heel divers, dit kan een ziekenhuis, (zorg) instelling of particulier zijn.

Wat ga jij doen?

 • Jij haalt bij Mansur in het magazijn de materialen op die jij nodig hebt voor die dag.
 • Jij controleert voor de zekerheid altijd even of je de juiste spullen bij je hebt.
 • Jij gaat op pad naar een ziekenhuis, (zorg)instelling of bij particulieren thuis in het hele land.
 • Jij gaat aan de slag bij de klant en monteert de speciaal op maat aangepaste keuken.
 • Jij gaat niet weg voordat alles werkt en goed is gemonteerd.
 • Jij helpt de klant met instructies voor het gebruik en adviseert over het onderhoud.
 • Als laatste maak je de administratie in orde en bel jij met de planning om je klus af te ronden.

Wie ben jij?

 • Jij bent een vakman met ervaring in de montage van keukens
 • Jij hebt een technische opleiding op MBO niveau
 • Jij bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Wij werken landelijk dus waar je woont maakt voor ons niets uit.

Waar kom je te werken?
Pronk ergo te Zoetermeer is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking. Verdeeld over een 6-tal vestigingen in Nederland en België dragen onze specialisten zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector. Meer info op www.pronkergo.nl.

Ons aanbod
Je krijgt bij ons direct een vast contract. Daarnaast hebben wij een leuke onderlinge sfeer, korte besluitlijnen en kom je te werken in goede werkomstandigheden. We maken geen onderscheid, iedereen is even belangrijk en jouw mening telt ook. Daarnaast zijn we financieel gezond als bedrijf en bieden wij je een goed salaris, bus van de zaak, leuke personeelsuitjes en dankbare klanten.

Interesse?
Bel ons op 0854 – 878220 of kijk voor meer informatie op www.pronkergo.nl . Appen mag naar 06 – 39439725. Je kunt vragen naar Célie Waegemaekers van Personeelszaken. Je mag ook direct je CV sturen naar solliciteren@pronkergo.nl dan nemen wij contact met jou op!

Werving & Selectie bureaus dank voor jullie interesse, maar wij gaan deze vacature zelf invullen!

NEEM NU CONTACT OP!

Over Pronk ergo

DENKEN IN MOGELIJKHEDEN.

Ergonomie is een kunst, een subtiele mix van vakmanschap en wetenschap. Mede dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met revalidatiecentra en gespecialiseerde ergotherapeuten beheersen wij die kunst tot in de finesses. Onze ‘meesters’ ontwikkelen en ontwerpen de meest geavanceerde aanpassingen voor mensen met uiteenlopende functiebeperkingen.

Pronk ergo is al meer dan 30 jaar dé specialist in woningaanpassingen. Met zes vestigingen verspreid over Nederland en België verzorgt het bedrijf woningaanpassingen in de breedste vorm van het woord. Pronk ergo staat in de markt bekend als een gerespecteerde en professionele partij die zowel particulieren als ook bedrijven en overheden een totaalconcept van advies tot montage en aftersales biedt. Alles onder één dak vakkundig en professioneel met enthousiaste medewerkers op kantoor en in het veld. Bij Pronk ergo denken we in mogelijkheden en niet in beperkingen. Onze visie is het om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren. Daarom is onze dienstverlening volledig afgestemd op mensen met een fysieke functiebeperking.

NEEM NU CONTACT OP!

Segmenten

VEELZIJDIG IN WONINGAANPASSINGEN

Pronk ergo - Keukens
Pronk ergo - Meubilair
Pronk ergo - Sanitair
Pronk ergo - Tilliften
Pronk ergo - Transferhulpmiddelen
Pronk ergo - Trapliften
NEEM NU CONTACT OP!

Cliënten

PRONK ERGO MAAKT HET VERSCHIL!

De bevlogen medewerkers van Pronk ergo in combinatie met een breed assortiment aan woningaanpassingen maken het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking weer grip op hun eigen leven krijgen.

Pronk ergo - Testimonial

“Pronk ergo heeft fantastisch werk geleverd en ik voel me weer fijn in mijn badkamer.”

Annie (71)

Pronk ergo - Testimonial

“Wij zijn zeer tevreden met de keuken die de monteurs van Pronk ergo hebben geplaatst. Mijn vrouw en ik kunnen nu beiden weer gebruik maken van de keuken en onze gasten heerlijke gerechten voorschotelen.”

Peter (65)

Pronk ergo - Testimonial

“Door ons bad te vervangen door een douchecabine hoeven we niet meer bang te zijn om te vallen tijdens het in- en uitstappen.”

Familie De Jong

NEEM NU CONTACT OP!

Contact.

LAAT IETS VAN JE HOREN.

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en wil je bij ons komen werken? Stuur dan gerust een open sollicitatie! Verras ons met jouw ervaring en kennis en stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar pz@pronkergo.nl of neem vrijblijvend contact op met Mariëtte van Dipten, Personeelsadviseur, via 0297-820992. Werving & Selectie bureaus, jullie hoeven ons niet te bellen we zijn niet geïnteresseerd!

  Ik heb interesse in de volgende vacature: