Vacature

Medewerker Financiële Administratie (16 tot 20 u/pw)

Heb jij ervaring op de financiële administratie? Ben jij in staat om de eigen werkzaamheden te plannen en de voortgang daarvan te bewaken? Werk je secuur en ben je accuraat? Lees dan snel verder, want dan zijn we op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Jij werkt vanuit ons kantoor in Zoetermeer en verzorgt geheel zelfstandig de facturatie naar onze klanten en assisteert bij het debiteurenbeheer. Daarnaast ondersteun jij Ruud Bosch, Hoofd van de Boekhouding en jouw leidinggevende, en verzorgen jullie samen de volledige financiële administratie.

 • Jij verzorgt een correcte facturatie van alle vestigingen aan de klanten;
 • Jij houdt de volledige administratie bij welke voortvloeit uit de facturatie;
 • Jij ondersteunt bij het bewaken van de debiteuren;
 • Jij bent in staat om Ruud te vervangen tijdens zijn afwezigheid;

Wie ben jij?

 • Jij hebt een afgeronde MBO opleiding eventueel aangevuld met een boekhoudkundige opleiding;
 • Jij hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een administratieve en/of financiële functie;
 • Ervaring met Afas is een pré;
 • Jij bent woonachtig in de omgeving van Zoetermeer.
 • Jij bent voor 20 uur per week beschikbaar (bij voorkeur verdeeld over 5 dagen).

Waar kom je te werken?
Pronk ergo te Zoetermeer is al meer dan 25 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking. Verdeeld over een 6-tal vestigingen in Nederland en België dragen onze specialisten zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector.  Meer info op www.pronkergo.nl.

Ons aanbod
Naast het werken bij een financieel gezond bedrijf bieden wij je een goed salaris, leuke personeelsuitjes en dankbare klanten.

Interesse?
Stuur je CV en brief met motivatie naar solliciteren@pronkergo.nl t.a.v. Célie Waegemaekers HR adviseur. Voor meer informatie kun je terecht op de website www.pronkergo.nl of bel ons op 0854 -878220.

Werving & Selectie bureaus dank voor jullie interesse, maar wij gaan deze vacature zelf invullen!

NEEM NU CONTACT OP!

Over Pronk ergo

DENKEN IN MOGELIJKHEDEN.

Ergonomie is een kunst, een subtiele mix van vakmanschap en wetenschap. Mede dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met revalidatiecentra en gespecialiseerde ergotherapeuten beheersen wij die kunst tot in de finesses. Onze ‘meesters’ ontwikkelen en ontwerpen de meest geavanceerde aanpassingen voor mensen met uiteenlopende functiebeperkingen.

Pronk ergo is al meer dan 30 jaar dé specialist in woningaanpassingen. Met zes vestigingen verspreid over Nederland en België verzorgt het bedrijf woningaanpassingen in de breedste vorm van het woord. Pronk ergo staat in de markt bekend als een gerespecteerde en professionele partij die zowel particulieren als ook bedrijven en overheden een totaalconcept van advies tot montage en aftersales biedt. Alles onder één dak vakkundig en professioneel met enthousiaste medewerkers op kantoor en in het veld. Bij Pronk ergo denken we in mogelijkheden en niet in beperkingen. Onze visie is het om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren. Daarom is onze dienstverlening volledig afgestemd op mensen met een fysieke functiebeperking.

NEEM NU CONTACT OP!

Segmenten

VEELZIJDIG IN WONINGAANPASSINGEN

Pronk ergo - Keukens
Pronk ergo - Meubilair
Pronk ergo - Sanitair
Pronk ergo - Tilliften
Pronk ergo - Transferhulpmiddelen
Pronk ergo - Trapliften
NEEM NU CONTACT OP!

Cliënten

PRONK ERGO MAAKT HET VERSCHIL!

De bevlogen medewerkers van Pronk ergo in combinatie met een breed assortiment aan woningaanpassingen maken het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking weer grip op hun eigen leven krijgen.

Pronk ergo - Testimonial

“Pronk ergo heeft fantastisch werk geleverd en ik voel me weer fijn in mijn badkamer.”

Annie (71)

Pronk ergo - Testimonial

“Wij zijn zeer tevreden met de keuken die de monteurs van Pronk ergo hebben geplaatst. Mijn vrouw en ik kunnen nu beiden weer gebruik maken van de keuken en onze gasten heerlijke gerechten voorschotelen.”

Peter (65)

Pronk ergo - Testimonial

“Door ons bad te vervangen door een douchecabine hoeven we niet meer bang te zijn om te vallen tijdens het in- en uitstappen.”

Familie De Jong

NEEM NU CONTACT OP!

Contact.

LAAT IETS VAN JE HOREN.

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en wil je bij ons komen werken? Stuur dan gerust een open sollicitatie! Verras ons met jouw ervaring en kennis en stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar pz@pronkergo.nl of neem vrijblijvend contact op met Mariëtte van Dipten, Personeelsadviseur, via 0297-820992. Werving & Selectie bureaus, jullie hoeven ons niet te bellen we zijn niet geïnteresseerd!

  Ik heb interesse in de volgende vacature: