Personeelsdag Breda

De personeelsvereniging is dit jaar voor de personeelsdag naar Breda afgereisd. Met nog een prachtig zomers weekend midden in september was niets wat ons humeur kon verpesten.

Het programma startte met een e-scooter tocht. Rutger nam het op zich de groep te leiden, omdat hij zelf uit Breda komt. Deels door de stad en deels door het bosgebied genoten we van de tocht in het zonnetje. Vervoersmiddelen zijn altijd een van de favoriete groepsactiviteiten van de collega’s en ook de e-scooter kreeg een duimpje omhoog. Zelfs de haarnetjes en verplichte helm deed hier niets aan af.

Na een korte stop bij Café de Beyerd voor een zeer gewenst drankje was het volgende onderdeel straatgolf. Met echte golfclubs, maar wel zachte balletjes moesten we steeds een bepaald onderdeel raken. Hierbij liepen we door de rustigere delen achter het theater, zodat we geen overlast boden aan inwoners en andere bezoekers van de stad. Iedereen moest zelf zijn score doorgeven. We vermoeden dat hierbij wel regelmatig naar beneden werd afgerond. 😉

De dag sloten we af bij Café Bruxelles waar we op het terras heerlijk hebben genoten van de maaltijd, onderwijl herinneringen aan meer dan 20 jaar verenigingsuitjes en grappige werksituaties. We kunnen er helaas niet over uitweiden, maar u kunt zich vast wel wat voorstellen dat we heel wat meemaken tijdens het werk. Dat ondertussen een regenbuitje naar beneden kwam, verminderde het plezier niet.