Vacature

Accountmanager Woningaanpassingen

Wil jij van een ervaren accountmanager de kneepjes van het vak leren? Lees dan snel verder want wij zijn bij Pronk Ergo op zoek naar een startende accountmanager.

Wat ga jij doen?
Samen met Rob, onze doorgewinterde accountmanager, op pad. Jullie gaan langs potentiële klanten voor de verkoop van onze ergonomische hulpmiddelen. Jij zorgt ervoor dat je alle benodigd informatie hebt verzameld en op basis daarvan een passende offerte kan uitbrengen. Jij pleegt acquisitie en verwerkt verkregen informatie in onze database. Het uiteindelijke doel is dat jij na een aantal maanden ook zelfstandig op pad gaat. Daarnaast houd jij de marktontwikkelingen van onze branche nauwlettend in de gaten.

Wie ben jij?
Jij bent starter op de arbeidsmarkt. Jij bent enthousiast, leergierig en jij hebt een commerciële instelling. Bij voorkeur woon je in de regio Zuid-Holland en ben je voor 40 uur beschikbaar.

Ons aanbod
Naast het werken bij een financieel gezond bedrijf bieden wij je werkplek waar je met een goed salaris jezelf volledig kan ontwikkelen. Je krijgt een mobiele telefoon, auto, super gezellige personeelsuitjes en niet te vergeten: dankbare klanten.

Klaar om aan de slag te gaan?
Neem dan snel contact op met Eva van de Geyn van Personeelszaken via 0854-878220 of stuur een mail naar solliciteren@pronkergo.nl

Over Pronk ergo

DENKEN IN MOGELIJKHEDEN.

Pronk ergo is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking in Nederland en België. Onze specialisten dragen zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector. Meer info op www.pronkergo.nl.

Wist-u-dat:

• Meer dan de helft van onze collega’s werkt al meer dan 15 jaar met plezier bij ons.
• Onze jongste is begin twintig en de oudste collega ruim in de zeventig.
• We hebben een leuke onderlinge sfeer, korte besluitlijnen en goede werkomstandigheden.
• We maken geen onderscheid; iedereen is even belangrijk en jouw mening telt.

Segmenten

VEELZIJDIG IN WONINGAANPASSINGEN

Pronk ergo - Keukens
Pronk ergo - Meubilair
Pronk ergo - Sanitair
Pronk ergo - Tilliften
Pronk ergo - Transferhulpmiddelen
Pronk ergo - Trapliften

Cliënten

PRONK ERGO MAAKT HET VERSCHIL!

De bevlogen medewerkers van Pronk ergo in combinatie met een breed assortiment aan woningaanpassingen maken het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking weer grip op hun eigen leven krijgen.

Pronk ergo - Testimonial

“Supermonteurs. Zeer tevreden over de installatie en de vriendelijkheid. ”

Annie (71)

Pronk ergo - Testimonial

“Ik ben zelf werkzaam in de zorgsector en zou willen dat ze bij ons dezelfde service zouden verlenen als dat Pronk Ergo bij ons heeft geleverd. Prima, jongens.”

Peter (65)

Pronk ergo - Testimonial

“Prima gedaan, snel en correct. Leuke samenwerking tussen monteurs”

Familie De Jong

Contact.

LAAT IETS VAN JE HOREN.

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en wil je bij ons komen werken? Stuur dan gerust een open sollicitatie! Verras ons met jouw ervaring en kennis en stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar pz@pronkergo.nl of neem vrijblijvend contact op met Eva van de Geyn, Personeelsadviseur, via 0297-820992.
Maximaal 4 MB