Vacature

All-round Monteur

Ben jij onze technische duizendpoot die het dagelijkse leven van onze klanten een stukje makkelijker gaat maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Jij gaat bij onze klanten langs voor het monteren van ergonomische hulpmiddelen waardoor het dagelijkse leven voor onze klanten een stukje makkelijker gaat worden. Met een bedrijfsauto vol spullen, welke jij van te voren goed hebt gecontroleerd of alles compleet is, ga je bij de klant aan de slag. Bij de klant zorg je er voor dat alles goed werkt en netjes is gemonteerd. Jij geeft de klant instructies voor het gebruik van de hulpmiddelen en adviseert deze het beste onderhouden kan worden. Wanneer je klaar bent met je klus zorg je er voor dat dit in jouw administratie wordt verwerkt en bel jij met de planning om door te geven dat je de klus geklaard hebt!

Wie ben jij?

  • Jij bent een vakman met ervaring in de montage;
  • Jij hebt een technische opleiding;
  • Jij bent betrouwbaar, flexibel, werkt netjes en denkt altijd in oplossingen;
  • Jij bent representatief, klantvriendelijk en prettig in de omgang;
  • Jij bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in omgeving van Zoetermeer of in de driehoek Rotterdam – Den Haag – Utrecht.

Ons aanbod
Naast het werken bij een financieel gezond bedrijf bieden wij je een goed salaris, bus van de zaak, leuke personeelsuitjes en dankbare klanten.

Solliciteren?

Mail je CV naar solliciteren@pronkergo.nl of bel met Célie Waegemaekers van Personeelszaken 0854 – 878220 als je vragen hebt over de functie.

NEEM NU CONTACT OP!

Over Pronk ergo

DENKEN IN MOGELIJKHEDEN.

Ergonomie is een kunst, een subtiele mix van vakmanschap en wetenschap. Mede dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met revalidatiecentra en gespecialiseerde ergotherapeuten beheersen wij die kunst tot in de finesses. Onze ‘meesters’ ontwikkelen en ontwerpen de meest geavanceerde aanpassingen voor mensen met uiteenlopende functiebeperkingen.

Pronk ergo is al meer dan 30 jaar dé specialist in woningaanpassingen. Met zes vestigingen verspreid over Nederland en België verzorgt het bedrijf woningaanpassingen in de breedste vorm van het woord. Pronk ergo staat in de markt bekend als een gerespecteerde en professionele partij die zowel particulieren als ook bedrijven en overheden een totaalconcept van advies tot montage en aftersales biedt. Alles onder één dak vakkundig en professioneel met enthousiaste medewerkers op kantoor en in het veld. Bij Pronk ergo denken we in mogelijkheden en niet in beperkingen. Onze visie is het om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren. Daarom is onze dienstverlening volledig afgestemd op mensen met een fysieke functiebeperking.

NEEM NU CONTACT OP!

Segmenten

VEELZIJDIG IN WONINGAANPASSINGEN

Pronk ergo - Keukens
Pronk ergo - Meubilair
Pronk ergo - Sanitair
Pronk ergo - Tilliften
Pronk ergo - Transferhulpmiddelen
Pronk ergo - Trapliften
NEEM NU CONTACT OP!

Cliënten

PRONK ERGO MAAKT HET VERSCHIL!

De bevlogen medewerkers van Pronk ergo in combinatie met een breed assortiment aan woningaanpassingen maken het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking weer grip op hun eigen leven krijgen.

Pronk ergo - Testimonial

“Pronk ergo heeft fantastisch werk geleverd en ik voel me weer fijn in mijn badkamer.”

Annie (71)

Pronk ergo - Testimonial

“Wij zijn zeer tevreden met de keuken die de monteurs van Pronk ergo hebben geplaatst. Mijn vrouw en ik kunnen nu beiden weer gebruik maken van de keuken en onze gasten heerlijke gerechten voorschotelen.”

Peter (65)

Pronk ergo - Testimonial

“Door ons bad te vervangen door een douchecabine hoeven we niet meer bang te zijn om te vallen tijdens het in- en uitstappen.”

Familie De Jong

NEEM NU CONTACT OP!

Contact.

LAAT IETS VAN JE HOREN.

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en wil je bij ons komen werken? Stuur dan gerust een open sollicitatie! Verras ons met jouw ervaring en kennis en stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar pz@pronkergo.nl of neem vrijblijvend contact op met Mariëtte van Dipten, Personeelsadviseur, via 0297-820992.
Maximaal 4 MB
Choose File