Vacature

All-round Monteur

Ben jij onze technische duizendpoot die het dagelijkse leven van onze klanten een stukje makkelijker gaat maken? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?
Jij gaat bij onze klanten langs voor het monteren van ergonomische hulpmiddelen waardoor het dagelijkse leven voor onze klanten een stukje makkelijker gaat worden. Met een bedrijfsauto vol spullen, welke jij van te voren goed hebt gecontroleerd of alles compleet is, ga je bij de klant aan de slag. Bij de klant zorg je er voor dat alles goed werkt en netjes is gemonteerd. Jij geeft de klant instructies voor het gebruik van de hulpmiddelen en adviseert deze het beste onderhouden kan worden. Wanneer je klaar bent met je klus zorg je er voor dat dit in jouw administratie wordt verwerkt en bel jij met de planning om door te geven dat je de klus geklaard hebt!

Wie ben jij?

  • Jij bent een vakman met ervaring in de montage;
  • Jij hebt een technische opleiding;
  • Jij bent betrouwbaar, flexibel, werkt netjes en denkt altijd in oplossingen;
  • Jij bent representatief, klantvriendelijk en prettig in de omgang;
  • Jij bent in het bezit van rijbewijs B en bij voorkeur woonachtig in omgeving van Zoetermeer of in de driehoek Rotterdam – Den Haag – Utrecht.

Ons aanbod
Naast het werken bij een financieel gezond bedrijf bieden wij je een goed salaris, bus van de zaak, leuke personeelsuitjes en dankbare klanten.

Klaar om aan de slag te gaan?

Neem dan snel contact op met Eva van de Geyn van Personeelszaken via 0854-878220 of stuur een mail naar solliciteren@pronkergo.nl.

Over Pronk ergo

DENKEN IN MOGELIJKHEDEN.

Pronk ergo is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking in Nederland en België. Onze specialisten dragen zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector. Meer info op www.pronkergo.nl.

Wist-u-dat:

• Meer dan de helft van onze collega’s werkt al meer dan 15 jaar met plezier bij ons.
• Onze jongste is begin twintig en de oudste collega ruim in de zeventig.
• We hebben een leuke onderlinge sfeer, korte besluitlijnen en goede werkomstandigheden.
• We maken geen onderscheid; iedereen is even belangrijk en jouw mening telt.

Segmenten

VEELZIJDIG IN WONINGAANPASSINGEN

Pronk ergo - Keukens
Pronk ergo - Meubilair
Pronk ergo - Sanitair
Pronk ergo - Tilliften
Pronk ergo - Transferhulpmiddelen
Pronk ergo - Trapliften

Cliënten

PRONK ERGO MAAKT HET VERSCHIL!

De bevlogen medewerkers van Pronk ergo in combinatie met een breed assortiment aan woningaanpassingen maken het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking weer grip op hun eigen leven krijgen.

Pronk ergo - Testimonial

“Supermonteurs. Zeer tevreden over de installatie en de vriendelijkheid. ”

Annie (71)

Pronk ergo - Testimonial

“Ik ben zelf werkzaam in de zorgsector en zou willen dat ze bij ons dezelfde service zouden verlenen als dat Pronk Ergo bij ons heeft geleverd. Prima, jongens.”

Peter (65)

Pronk ergo - Testimonial

“Prima gedaan, snel en correct. Leuke samenwerking tussen monteurs”

Familie De Jong

Contact.

LAAT IETS VAN JE HOREN.

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en wil je bij ons komen werken? Stuur dan gerust een open sollicitatie! Verras ons met jouw ervaring en kennis en stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar pz@pronkergo.nl of neem vrijblijvend contact op met Eva van de Geyn, Personeelsadviseur, via 0297-820992.
Maximaal 4 MB