Vacature

BBL-leerling monteur

Wil jij je geld verdienen en tegelijk jouw MBO-diploma halen? Bij Pronk Ergo is dit mogelijk! Bij ons ga jij 4 dagen per week aan de slag om opgeleid te worden tot monteur en ga je 1 dag per week naar school voor de theorie. Pronk Ergo is een ‘erkend leerbedrijf’ en biedt daardoor deze mogelijkheid! Wij zijn namelijk op zoek naar een BBL-leerling monteur.

Wat ga jij doen?

  • Jij gaat samen met een ervaren monteur op pad om de kneepjes van het vak te leren.
  • Jij maakt onze klanten blij met jouw service.
  • Jij krijgt bij ons de vrijheid en ruimte om te groeien en te leren.

Wie ben jij?

  • Jij volgt op dit moment een technische BBL opleiding niveau 2, 3 of 4 en zoekt een leerbedrijf.
  • Jij hebt affiniteit met techniek en een gezonde dosis motivatie om aan de slag te gaan.
  • Als jij in bezit bent van een rijbewijs is dat mooi meegenomen.

Ons aanbod
Wij bieden jou een mooie werkplek waar jij je kan ontwikkelen tot een volwaardig monteur. Wanneer er tussen ons een match is, houden wij jou graag in dienst na het behalen van jouw diploma. Jij gaat 4 dagen per week aan het werk en 1 dag naar school.

Solliciteren?
Mail je CV naar solliciteren@pronkergo.nl of bel met Célie Waegemaekers van Personeelszaken 0854 – 878220 als je vragen hebt over de functie.

NEEM NU CONTACT OP!

Over Pronk ergo

DENKEN IN MOGELIJKHEDEN.

Ergonomie is een kunst, een subtiele mix van vakmanschap en wetenschap. Mede dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met revalidatiecentra en gespecialiseerde ergotherapeuten beheersen wij die kunst tot in de finesses. Onze ‘meesters’ ontwikkelen en ontwerpen de meest geavanceerde aanpassingen voor mensen met uiteenlopende functiebeperkingen.

Pronk ergo is al meer dan 30 jaar dé specialist in woningaanpassingen. Met zes vestigingen verspreid over Nederland en België verzorgt het bedrijf woningaanpassingen in de breedste vorm van het woord. Pronk ergo staat in de markt bekend als een gerespecteerde en professionele partij die zowel particulieren als ook bedrijven en overheden een totaalconcept van advies tot montage en aftersales biedt. Alles onder één dak vakkundig en professioneel met enthousiaste medewerkers op kantoor en in het veld. Bij Pronk ergo denken we in mogelijkheden en niet in beperkingen. Onze visie is het om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren. Daarom is onze dienstverlening volledig afgestemd op mensen met een fysieke functiebeperking.

NEEM NU CONTACT OP!

Segmenten

VEELZIJDIG IN WONINGAANPASSINGEN

Pronk ergo - Keukens
Pronk ergo - Meubilair
Pronk ergo - Sanitair
Pronk ergo - Tilliften
Pronk ergo - Transferhulpmiddelen
Pronk ergo - Trapliften
NEEM NU CONTACT OP!

Cliënten

PRONK ERGO MAAKT HET VERSCHIL!

De bevlogen medewerkers van Pronk ergo in combinatie met een breed assortiment aan woningaanpassingen maken het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking weer grip op hun eigen leven krijgen.

Pronk ergo - Testimonial

“Pronk ergo heeft fantastisch werk geleverd en ik voel me weer fijn in mijn badkamer.”

Annie (71)

Pronk ergo - Testimonial

“Wij zijn zeer tevreden met de keuken die de monteurs van Pronk ergo hebben geplaatst. Mijn vrouw en ik kunnen nu beiden weer gebruik maken van de keuken en onze gasten heerlijke gerechten voorschotelen.”

Peter (65)

Pronk ergo - Testimonial

“Door ons bad te vervangen door een douchecabine hoeven we niet meer bang te zijn om te vallen tijdens het in- en uitstappen.”

Familie De Jong

NEEM NU CONTACT OP!

Contact.

LAAT IETS VAN JE HOREN.

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en wil je bij ons komen werken? Stuur dan gerust een open sollicitatie! Verras ons met jouw ervaring en kennis en stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar pz@pronkergo.nl of neem vrijblijvend contact op met Mariëtte van Dipten, Personeelsadviseur, via 0297-820992.
Maximaal 4 MB
Choose File