Vacature

Hoofd Uitvoering

Jij bent de kartrekker voor de uitvoering van onze projecten en eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van het opgeleverde werk! Je geeft leiding aan onze monteurs en zorgt ervoor dat ze kunnen groeien en ontwikkelen.

Wat ga jij doen?

  • Jij zorgt voor een efficiënte werkwijze en een goede structuur op de afdeling zodat de uitvoering als een gesmeerde machine loopt.
  • Je werkt nauw samen met inkoop en logistiek voor een snelle doorloop van de montage orders.
  • Je maakt een goede planning en zorgt ervoor dat alle tools om het werk goed te kunnen doen voorhanden zijn.
  • Je organiseert toolboxmeetings en werkoverleg en zorgt ervoor dat de communicatie onderling goed is.
  • Je houdt de kwaliteit van het geleverde werk goed in de gaten stuurt tijdig bij indien nodig.

Wie ben jij?

  • Jij bent operationeel ingesteld en vindt het leuk om aan meerdere projecten leiding te geven.
  • Je weet zelf veel van montage en kunt je goed inleven in de medewerkers in het veld.
  • Je bent goed in het inschatten van de benodigde materialen en mensen.
  • Je bent een goede organisator met een praktische instelling.
  • Je hebt kwaliteit hoog in het vaandel en controleert regelmatig het werk en de vorderingen

Ons aanbod
Naast het werken bij een financieel gezond bedrijf bieden wij je de mogelijkheid om mee te werken aan de groei van onze organisatie. Je krijgt een auto, laptop, mobiele telefoon, super gezellige personeelsuitjes en niet te vergeten: dankbare collega’s en klanten.

Solliciteren
Mail je CV naar solliciteren@pronkergo.nl of bel met Célie Waegemaekers van Personeelszaken 0854 -878220 voor meer informatie over de functie.

NEEM NU CONTACT OP!

Over Pronk ergo

DENKEN IN MOGELIJKHEDEN.

Ergonomie is een kunst, een subtiele mix van vakmanschap en wetenschap. Mede dankzij nauwe samenwerkingsverbanden met revalidatiecentra en gespecialiseerde ergotherapeuten beheersen wij die kunst tot in de finesses. Onze ‘meesters’ ontwikkelen en ontwerpen de meest geavanceerde aanpassingen voor mensen met uiteenlopende functiebeperkingen.

Pronk ergo is al meer dan 30 jaar dé specialist in woningaanpassingen. Met zes vestigingen verspreid over Nederland en België verzorgt het bedrijf woningaanpassingen in de breedste vorm van het woord. Pronk ergo staat in de markt bekend als een gerespecteerde en professionele partij die zowel particulieren als ook bedrijven en overheden een totaalconcept van advies tot montage en aftersales biedt. Alles onder één dak vakkundig en professioneel met enthousiaste medewerkers op kantoor en in het veld. Bij Pronk ergo denken we in mogelijkheden en niet in beperkingen. Onze visie is het om mensen zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren. Daarom is onze dienstverlening volledig afgestemd op mensen met een fysieke functiebeperking.

NEEM NU CONTACT OP!

Segmenten

VEELZIJDIG IN WONINGAANPASSINGEN

Pronk ergo - Keukens
Pronk ergo - Meubilair
Pronk ergo - Sanitair
Pronk ergo - Tilliften
Pronk ergo - Transferhulpmiddelen
Pronk ergo - Trapliften
NEEM NU CONTACT OP!

Cliënten

PRONK ERGO MAAKT HET VERSCHIL!

De bevlogen medewerkers van Pronk ergo in combinatie met een breed assortiment aan woningaanpassingen maken het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking weer grip op hun eigen leven krijgen.

Pronk ergo - Testimonial

“Pronk ergo heeft fantastisch werk geleverd en ik voel me weer fijn in mijn badkamer.”

Annie (71)

Pronk ergo - Testimonial

“Wij zijn zeer tevreden met de keuken die de monteurs van Pronk ergo hebben geplaatst. Mijn vrouw en ik kunnen nu beiden weer gebruik maken van de keuken en onze gasten heerlijke gerechten voorschotelen.”

Peter (65)

Pronk ergo - Testimonial

“Door ons bad te vervangen door een douchecabine hoeven we niet meer bang te zijn om te vallen tijdens het in- en uitstappen.”

Familie De Jong

NEEM NU CONTACT OP!

Contact.

LAAT IETS VAN JE HOREN.

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en wil je bij ons komen werken? Stuur dan gerust een open sollicitatie! Verras ons met jouw ervaring en kennis en stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar pz@pronkergo.nl of neem vrijblijvend contact op met Mariëtte van Dipten, Personeelsadviseur, via 0297-820992. Werving & Selectie bureaus, jullie hoeven ons niet te bellen we zijn niet geïnteresseerd!
Maximaal 4 MB
Choose File