Interview nieuwe collega: Steffanie

Afgelopen maanden waren wij op zoek naar nieuwe medewerkers. Ook voor de afdeling service was een uitbreiding nodig. In de afgelopen dertig jaar hebben we zoveel verschillende producten en bij vele klanten geleverd dat de huidige medewerker niet meer alle vragen en storingen alleen kan afhandelen. We geven graag het woord aan onze nieuwe collega Steffanie.

Wanneer ben je begonnen en wat is je functie?
Ik ben begin november begonnen als administratief medewerkster serviceafdeling.

Wat houd je werk in?
Ik neem zoveel mogelijk het administratie deel voor mijn rekening van de serviceafdeling.
De servicecontracten vallen geheel onder mijn verantwoording. Ik zorg dat deze worden ingepland en dat de klanten hiervan bericht krijgen. Dat doe ik zowel per email als per post, zodat de servicemonteur niet onverwacht voor de deur staat. De administratieve voorbereiding en afhandeling, waaronder het beantwoorden van de reacties regel ik ook.

Ook voor de gewone serviceopdrachten is genoeg te doen. Zo meld ik alle opdrachten gereed als ze zijn uitgevoerd, zodat het gefactureerd kan worden. Ik beantwoord telefoontjes en maak en plan serviceopdrachten in. Ik zorg ook dat de bestelde onderdelen verstuurd worden.

Wat is je hoofdvestiging of werkgebied?
Ik werk op het hoofdkantoor in Zoetermeer. Daarvandaan wordt alle service geregeld voor heel Nederland en België.

Werk je fulltime?
Nee, ik ben maandag tot en met woensdag ’s ochtends aanwezig en donderdag de hele dag.

Wat vind je leuk aan het werk?
Doordat ik verschillende werkzaamheden uitvoer is geen dag hetzelfde. Toch is er ook regelmaat doordat er werkzaamheden zijn die elke dag uitgevoerd moeten worden.

Wat voor werk deed je hiervoor?
Hiervoor heb ik heel lang op de financiële administratie gezeten voor een bedrijf dat gespecialiseerd is in vastgoedmanagement en heb ik een jaar op de schadeafdeling van datzelfde bedrijf gezeten.

Elk bedrijf is anders. Is je een verschil opgevallen?
Dit is een kleiner bedrijf als waar ik vandaan kom. Het is daarom moeilijk met elkaar te vergelijken.

Pronk ergo heeft verschillende producten. Heb je met sommige meer affiniteit?
Ik heb in mijn functie veel te maken met vragen over tilliften en spoel-föhntoiletten. Om die reden probeer ik mij in die producten meer te verdiepen.

Heb je grappige of leuke dingen meegemaakt tijdens het werk?
De sfeer op kantoor is erg goed. We lachen vaak. Maar ik zou niet iets specifieks kunnen noemen. Ik ga dagelijks met plezier er naar toe.