Nieuwjaarsreceptie

Afgelopen vrijdag luidden wij het nieuwe jaar officieel in door een gezellig samen zijn met collega’s en partners. Dit jaar bij de Vrienden van de Burgemeester.

Het is altijd weer fijn om met je collega’s bij te praten over andere dingen dan de dagelijkse werkzaamheden. Traditioneel komen eerdere memorabele uitjes van de afgelopen jaren aan bod. Aangezien ons bedrijf al meer dan een kwart eeuw bestaat en tweederde van de werknemers langer dan tien jaar in dienst is, kunnen we met veel plezier een hoop anekdotes vertellen aan nieuwe medewerkers.

Enige hilariteit ontstaat wanneer gestemd kan worden op de medewerker van het jaar. Grapjes als stemmen op jezelf of andere proberen om te kopen worden geuit. Maar uiteindelijk wordt er heel serieus nagedacht over de keuze. Met een ruime meerderheid mag Manager Operations Inge de prijs dit keer in ontvangst nemen. Inge is een belangrijke schakel voor bijna alle afdelingen en medewerkers en heeft afgelopen jaar extra veel werk verricht met de voorbereidingen van onze digitalisering. Desondanks bleef ze onder al die druk vrolijk en dat wordt gewaardeerd.

Directeur Jeroen van Ramesdonk kijkt met trots terug op het afgelopen jaar. Hij verheugt zich op de uitdagingen voor het komende jaar die we met een vaardig en enthousiast team gaan aanpakken. Wij zijn klaar voor 2018!