Vacature

Liften Monteur

Wij zoeken monteurs die het leven van mensen met een beperking een stukje makkelijker willen maken! Ben jij een handige vakman die graag opgeleid wil worden tot liften en/of sanitair monteur én wil bijdragen aan een goed doel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga jij doen?

Jij gaat bij onze klanten langs voor het monteren van ergonomische hulpmiddelen waardoor het dagelijkse leven voor onze klanten een stukje makkelijker gaat worden. Met een bedrijfsauto vol spullen, ga je bij de klant aan de slag. Bij de klant zorg je er voor dat alles goed werkt en netjes is gemonteerd. Jij geeft de klant instructies voor het gebruik van de hulpmiddelen en adviseert hoe deze het beste onderhouden kan worden. Wanneer je klaar bent maak je de administratie in orde en bel je met de planning om door te geven dat je de klus geklaard hebt!

Wie ben jij?

  • Een ervaren vakman die het leuk vindt om te monteren
  • Je bezit kennis op het gebied van sanitaire voorzieningen en/of hebt vaardigheid in het gebruik van diverse gereedschappen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je woont in een straal van 50 KM vanaf Zoetermeer

Waar kom je te werken?
Pronk ergo te Zoetermeer is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking. Verdeeld over een 4-tal vestigingen dragen onze specialisten zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector.

Wist je dat?

  • Onze medewerkers gemiddeld 12 jaar bij ons blijven werken!
  • We een informele sfeer hebben, korte communicatielijnen en uitstekende arbeidsomstandigheden bieden.
  • Je een bedrijfsbus tot je beschikking krijgt.
  • We leuke bedrijfsuitjes organiseren.
  • Onze klanten zeer dankbaar zijn.
  • Bij ons maakt iedereen het verschil, jouw mening telt!

Klaar om aan de slag te gaan?
Neem dan snel contact op met Eva van de Geyn van Personeelszaken via 0854-878220 of stuur een mail naar solliciteren@pronkergo.nl.

Over Pronk ergo

DENKEN IN MOGELIJKHEDEN.

Pronk ergo is al meer dan 30 jaar een betrouwbare partner in de voorziening van ergonomische hulpmiddelen voor mensen met een functiebeperking in Nederland en België. Onze specialisten dragen zorg voor het meedenken, adviseren en uitvoeren van topproducten en diensten die het leven met een handicap aanzienlijk makkelijker maken. Pronk ergo beschikt over vele praktische aanpassingen en hulpmiddelen op het gebied van keukens, sanitair, meubels en tilliften zowel in de thuissituatie als in de zorgsector. Meer info op www.pronkergo.nl.

Wist-u-dat:

• Meer dan de helft van onze collega’s werkt al meer dan 15 jaar met plezier bij ons.
• Onze jongste is begin twintig en de oudste collega ruim in de zeventig.
• We hebben een leuke onderlinge sfeer, korte besluitlijnen en goede werkomstandigheden.
• We maken geen onderscheid; iedereen is even belangrijk en jouw mening telt.

Segmenten

VEELZIJDIG IN WONINGAANPASSINGEN

Pronk ergo - Keukens
Pronk ergo - Meubilair
Pronk ergo - Sanitair
Pronk ergo - Tilliften
Pronk ergo - Transferhulpmiddelen
Pronk ergo - Trapliften

Cliënten

PRONK ERGO MAAKT HET VERSCHIL!

De bevlogen medewerkers van Pronk ergo in combinatie met een breed assortiment aan woningaanpassingen maken het mogelijk dat mensen met een fysieke beperking weer grip op hun eigen leven krijgen.

Pronk ergo - Testimonial

“Supermonteurs. Zeer tevreden over de installatie en de vriendelijkheid. ”

Annie (71)

Pronk ergo - Testimonial

“Ik ben zelf werkzaam in de zorgsector en zou willen dat ze bij ons dezelfde service zouden verlenen als dat Pronk Ergo bij ons heeft geleverd. Prima, jongens.”

Peter (65)

Pronk ergo - Testimonial

“Prima gedaan, snel en correct. Leuke samenwerking tussen monteurs”

Familie De Jong

Contact.

LAAT IETS VAN JE HOREN.

Ben je geïnteresseerd in ons bedrijf en wil je bij ons komen werken? Stuur dan gerust een open sollicitatie! Verras ons met jouw ervaring en kennis en stuur je motivatiebrief met curriculum vitae naar pz@pronkergo.nl of neem vrijblijvend contact op met Eva van de Geyn, Personeelsadviseur, via 0297-820992.
Maximaal 4 MB